2010. január 26., kedd

Melyik ruhát válasszam?

Az első oldal az esküvőnkkel kapcsolatban. bár ez igen csak a bevezető szakasz még mindig! :)
egy kihivásra kezdtem el, vagyis már régebben, csak egy kicsit ez inspirált, de lekéstem róla...
egy hosszú folyamatot dolgoz fel ez az oldal, hiszen 2008 februári és 2009 januári kép is van rajta. rengeteg fotó készült, ahogy ruhákat próbálgatok, ezek a jobbak közé sorolódnak:)
Alapnak egy domborított fehér lapot választottam, a kiegészítő papír pedig óarany színű. ez a sógornőmék meghívójának maradéka egyébként... :)
próbáltam ennél a két színnél mardni, amennyire csak lehet.
az elrendezéshez a scrap.hu vázlatkihívásának tervét választottam.

mivel szeretek 20x20cms méretben dolgozni, de most sok nagyobb képet akartam rárakni, nagyon vonzónak találtam a nagyobb méret kipróbálását. de végül visszatértem a beválthoz, és inkább egymásra halmoztam a képeket.
szalaggal rögzíthetőek a felső képek, és ha eloldom az egyik oldalt, össze lehet hajtogatni:és itt A ruha:

Az alsó kép is felhajtható, ez alatt van A ruha és történetének leírása.plussz a jegyek az esküvői kiállításra!

a képeket egyébként öregítette, körbe reszelgettem az összeset. az arany papírt fehérrel tintáztam, és pecsételtem. rányomtam a "menyasszony" szót, és a nyáron kapott pöttyöskör nyomdámat.

Az elrendezés miatt a cím helye adott volt. Jane Austin betűtipust választottam a "melyik"és a "? "-nek.
és még egy kép. arany gyönggyel varrtam fel a virágokat a ruha mellé, és az "előírt" gombokat én házilag készítettem. az arany papírból kilyukasztott korongokat gombszerűen varrtam fel. szalag helyett pedig egy gyöngysort használtam.
2 megjegyzés:

Szilvia írta...

CSak igy tovabb...nagyon szep, de meg rengeteg oldal van hatra...De jobb ha en nem is szolalok meg. Talan a harmadik evfordulonkra befejezem...

Éva írta...

Szia Eszter!

Személyesen még nem találkoztunk, de én Peti egyik gimis osztálytársa voltam, így a fórumhozzászólásain keresztül kicsit "nyomon követem" az életeteket :)
Ide viszont teljesen véletlenül, a scrapbook portálon keresztül jutottam, hogy ötleteket gyűjtsek egy esküvői albumhoz, és nagyon vicces, hogy ismerősre bukkantam.
Nagyon szépek az általad készített albumok, és egyéb kreatívságok, amiket feltettél a blogodra.
És lassan jöhet a Debóra Hanga scrapbook! Gratulálok a babához, és sok boldogságot kívánok a legújabb Malik családnak! :)
Üdv:
Ruisanchez Évi