2010. február 23., kedd

a virágkötőkelkészült a második oldal! hihetetlen ez a tempó. :)
a péntek reggelnek szerettem volna emléket álltani, amikor Viki +2 gyerek, Judit és én elmentünk és felvásároltunk minden fehér és zöld virágot Nyíregyházán. tök jó buli volt, bár lehet több apró pénzt kellett volna vinnem a nagy címlet helyett. :)
pár boltba is benéztünk, és vettünk is egy két különlegességet.
délután pedig tök jó kis csokrok születtek, hála Juditnak, Vikinek és persze Mikoltnak. :)
csak azt sajnálom, hogy az asztalokon végül nem lettek szépen elrendezve a díszek. de alapból tök jól néztek ki.
a koncepció egyébként az volt, hogy különböző alakú, de üveg vázákban különböző, de fehér vagy zöld virágok legyenek. szerintem mutatós lett :)
és akkor itt az oldal: az előkészületekről.
szerettem volna egy színes oldalt készíteni, és a Yabo-s kihívás pont megtetszett.

nem lett egy nagyon technikás oldal. lekerekítettem pár fotó sarkát, kaptak még pár szalagot és egy kis fekete tintát. a csajokról van fotó felül, alul meg pár kész mű.
ezek mellé rajzoltam virágokat a színkör szerint. a körvonalak stabilo filcek, majd kiszíneztem a szirmokat, és gombot varrtam középnek. az ellentétes sarkon pedig ilyen sorrendben odapöttyöztem a színeket...
legtöbbet a komment cimke vonalkázásával bíbelődtem. eszembe jutott, hogy kaptunk egyszer egy cimkét, amin egy cuki madár volt. megkerestem, és lemásoltam. aztán már csak az volt a bajom, hogy kevés lett a hely a kommentnek. szóval ott küzdöttem hogy úgy fogalmazzak, hogy odaférjen, de a lényeg azért "elhangozzék". zárásnak pedig a virágok , háttérben a madárkával. :)

2 megjegyzés:

Szilvia írta...

Ma van a szulinapod, na erre varj gombot...haha. Nagyon boldog 25.-et.

:)

teebolya írta...

Szia! Nagyon tetszenek a munkáid, ezért kapsz tőlem valamit nézz be hozzám!!!