2009. november 13., péntek

zene stafétaEz a staféta már több mint egy éve elindult a scrap.hu -n. Zene témában küldöztük emberről emberre a képeinket, jobban mondva, csak mindig a következőnek a sajátot.
én Oditól katam, és már nagyon vártam, mert a sor végére csúsztam. (önkényesen hátraraktak, mikor az esküvőm időponjában került volna kb rám a sor....ki érti ezt... :))
sok ötletem volt az egy év alatt, vagyis fél év alatt, mikor aztán voltunk egy koncerten, és akkor tudtam, hogy ezek a képek lesznek ebben a stafétában feldolgozva.
Peti az évfordulónk alkalmából elvitt egy Ákos koncertre. régóta szívesen elmentem volna, és hát Ő sem bánta nagyon, hogy ez a szülinapi ajándékom.(a jegyet a szülinapomra kaptam, az időzítés az évfordulóra esett)
az este szép volt, az oldal pedig mostanra elkészült.
egy szürke mintás papírt választottam ki, hogy azon dolgozom, de végül lett egy sima szürke karton az alap, a mintás pedig a kép alá ment. a felső kép a jegy tarója lett.
a szélső csíkot 3 ponton rögzítettem, a képet csak felül és alul, ahogy a másik papírt is. így alá lehet csúsztatni a jgyeket.
a fotó és a kis papír között akkora rést hagytam, hogy pont olvasható a dátum. (a ragasztás is úgy történt, hogy nem tud beljebb csúszni a jegy.)


az alsó kép alatt egy rejtett komment van, Petinek címezve. kizárólag. :T
ennek a szélére két kis szalagot tűztem.
a fotó alatt indákat nyomdáztam, ahogy a jobb alsó sarokba is egyet, majd mellé a kommenthez szükséges vonalakat. egy Ákos dalszöveg részlet fog oda kerülni, csak még nem találtam meg a megfelelőt.


a cím hordozza magán a kötelező jegyet: az oldalon kellett szerepelnie hangjegyeknek is. a karaktereket kivágtam kartonból, majd deku lakkal rávarázsoltam egy dallammintás szalvétát.
5 év. ez volt az 5. évfordulónk.
a cím mellé szófelhőt írtam, szavakat, amik eszembe jutottak ebből az öt évből.végül körbe tintáztam zölddel az oldalt, mint a fű színe a fényképen. (pasztell krétával kentem körbe)

Nincsenek megjegyzések: