2008. szeptember 4., csütörtök

3. staféta : a CSALÁD

ez a staféta rengeteg felismerésre vezetett! :)
1. van egy rakat tök jó akrillfestékem, ami SZUPER nyomdázó anyag!
2. álandóan fölöslegesen szöszmötölök dolgokkal, amit végül nem használok fel. aztán meg néha mégis...
és végre tudtam használni a színes tűzőkapcsokat, ami igazából a Judité, de hát örül neki. :)
és a szuper szalagot, ami mindig túl vastag, de itt eléggé jó...

a sorban Szilvi után következtem.jobban mondva következtünk, mert az jutott eszembe, hogy scrappeljünk együtt a Hugommal. a feladat az volt, hogy ugyanabból az alap képbből (Szilvi stafétája) ugyanazzal a fotóval ki mit alkot. meg hogy egymás mellett dolgozzunk (már rég szerettünk volna, csak nem volt rá megfelelő alkalom. DE MOST! :D szóval megtettük...)
Nekem nagyon megtetszett a színösszeállítás , amit Szilvi használt, .azt vettem át. illetve a díszítők elrendezését, de a virágokat gombokkal helyettesítettem. az oldalra egy magyar dalszövegnek kellett kerülnie, az én idézetem az LGT Fiú c dalából volt:
"Egyedül tiéd az élet nem lehet. másnak is kell hogy valamit adjál egy cseppet egy marék sóból másnak is kell hogy valamit hagyjál egy betűt ebből a szóból."
továbbá használtam szuper, magam festett csőszegecset, ami nekem kicsit megsérült a beütéskor...
a színes szalagokat a hozzá színben passzoló tűzőkapocs tartja. és ami még egyedi, a nyomda, amit én készítettem linoleumból, egy régen látott minta alaján (mondjuk lehet nem ártott volna mégegyszer megnézni azt a képet...)
ja! és mindent tintáztam-jobbanmondva a kikevert rózsaszín akrillfestékkel körbekentem, és szivacsos ragasztót használtam az "A" betű és a "Györfi" írás alatt..
a kép pedig:


Judit lila-barnában gondolkodott. tök jó , öntapadós filc betűket használt, illetve színes papírokat, és gombokat. a fényképet organza szalaggal keretezte, amit milton kapcsok tartanak.



nagyon tetszett a téma, az együtt dolgozás. :) ez egy tök jó staféta volt! ja, és a többiek oldala is csúcs szuper lett! :)
lásd itt: http://scrap.hu/showarticle.php?show=143

1 megjegyzés:

krisssz írta...

Szia!

A http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ oldalán a legújabb freebievel egy kihívás is indul. A pontos infókat az oldalon megtalálod. Ha feltöltesz képet , nyerhetsz egy ajándék kupont, amivel ingyen csináltathatsz egy fotókönyvet a Cewénél.
Ha érdekel, nézd meg az oldalt, szeretettel várlak:))
krisssz