2008. március 31., hétfő

a digitális korszak kezdete...

Igazából nem rajongok a scrapbook digitális változatáért (remélem ezért nem tiltanak ki a kedvenc oldalamról, hiszen ott sokan csak ezt művelik)..nem sok olyan oldalt láttam, ami lenyűgözött volna. de az is igaz, hogy ami tetszett, az nagyon! :)
Ámde, egy szép tavaszi délelőttön, (vagy az még délután volt?...lehet.) a kedvenc kapcsolatrendszeres oldalamat böngésztem már ismét egy ideje, mikor ráleltem az online scrap programra. adtam is gyorsan a profilomhoz, és egyből ki is akartam próbálni, hogy "megállom e a helyem" a digitális világban.
a gépem persze nem abban az állapotban van, hogy képeket szerkeztgessek, ráadásul online, így ledöltem aludni egyett, és vártam a következő délelőttöt, mikoris oda leszek láncolva egy szuper géphez, gyors internettel. mire nem is jó ez az EU!
szóval szegény tanáraim, akik el akarják érni, hogy e különböző képességű egyedekből álló csoportunk elérje a gazdasági informatikus szintet, nem sokszor látják a tekintetemet az utóbbi pár napban... ahhoz ugyanis nagyon feszülten kell figyelni a monitort, hogy egy egy indát a megfelelő helyre odapasszintsak. még jó, hogy első nap, valami oknál fogva, átültem a hátsó sorba... a tanári gép ugyanis a középső sorban van, így szinte soha nem kell hirtelen váltani a böngésző- és az aktuális munka ablaka között a tanár közeledése miatt.. bár volt egy két beégés, az is igaz. : s
szóval mai délelőttöm termése, digitális korszak sorában a harmadik ez az oldalka.
nem egy nagy mű.hiszen néha csak ki kellett zökkenni a szerkesztgetésből holmi "kapcsolati tábla" megadása miatt. meg lehet hasonlóan, de kicsit másképp majd újra megpróbálom...
talán szerdán. pascal-ból meg majd itthon felkészülök ;)

1 megjegyzés:

Szilvia írta...

Wow! Ez is tök szép! Csak Bokros Petit kellene leretusálni az ajtóból....HAHA!