2012. június 28., csütörtök

hogyan kerül egy videó a scrap oldalra?

régi terv megvalósítása, hogy oldalba foglalom, milyen édesen mos fogat. nagy barát a TV Maci, rengetegszer megnéztük, és az ottani "köpés" a fogmosás neve volt sokáig. most mommosá.
 mindenképpen szerettem volna ezért TV Macit is bekomponálni. meg is rajzoltam, de nagyobb lett mint a fotó, így ment a polcra. kitaláltam, hogy a háttérre rajzolom rá, izzadtam, de sikerült, de nem tetszett.... így van "eladó" két tv macink. :)
végül inkább kicsiben rajzoltam le, és egy tv-be bele. a fogmosás kellékeit is én rajzoltam, először a tv helyére halmoztam, csak aztán TV Macinak kellett az a hely, és kitúrta őket...
az alap egy halvány sárga LIDL-s karton. erre ragasztottam a csíkos szalagot, de nem ilyen rikító színű, csak a fotón.... a szöveget egy sárga papírra nyomtattam. rózsaszínből meg kivágtam a címet, meg a dátumot. megint nem egy bonyolult oldal, mégis 3 hétig készült.... :S
Aztán pár nap múlva lett még néhány kiegészítés. A nagy kedvenc youtube vidó is rákerült az oldalra. hogyan? hát megcsináltam a QR kódját (http://goo.gl), kinyomtattam, körérajzoltam egy tv-t és így két tv-s oldal lett. :)
A scrap.hu vázlat kihívására készült, így az elrendezés nem az én ötletem, az adott volt.

2 megjegyzés:

Judit írta...

de jooooo!!!! oda vagyok a qr kodjaiért!!!

Obat Kuat írta...

nice post