2008. július 1., kedd

hogyan is lett a blog?

ja tényleg.... már rég le akartam cserélni az első bejegyzés képeit, de inkább írok egy új bejegyzést ...
anno, akkora közlési igényem volt: nagyon meg szerettem volna mutatni a "világnak" hogy sima csipeszekre is lehet szalagot tekerni.* :) a világ megtudta, én meg azóta bővítettem a vihornya szalaggyűjteményem.. (és a blogbejegyzéseim is.)
néha előkerül a téma scrap.hu-n is, ki hogy tárolja a hozzávalóit. ezért gondoltam, megmutatom az én tárolási módszereim. :)

tehát a szalagok (asszem uborkás) üvegekben, csipeszekre tekerve. a szélesebbje, és az organza szalagok összetekerve, és megtűzve vannak benne egy átlátszó műanyag rekeszben (amit a t*scoból hoztam). nagyobb, díszesebb üvegben vannak a csipkék, a második sorban.




a gombok egy fa dobozban (ez nagy kérdés, hogy szortírozzam e őket.... így is nagyon tetszik, ömlesztve, de úgy is nagyon tetszene.... )
zárható műanyag tasakban az apróságok, kiegészítők. matricák is átlátszó kis táskában vannak. még éppen beleférnek.
a maradék színes papírok pedig egy mappában vannak, színek szerint rendezve. + pár pausz, minta, karton, stb... ja és a sablonok.
a pár lyukasztóm és elég kevés nyomdám egy műanyag, átlátszó dobozkában van. ez csatos. vmi kozmetikumhoz volt. ha jól emlékszem Mama kapta anyától, csak nekem megtetszett a doboz, megdicsértem, és anya csak a tartalmát ajándékozta el. vagyis a dobozt is, de azt nekem.. :)
persze ellenkeztem. mert milyen már, a saját nagyanyját fosztja meg az ajándéktól ez ember... de Anya nem tűrt ellentmondást... (;



*a cím is innen jön. hirtelen, gyorsan akartam közölni. hirtelen nem jutott más eszembe. meglepődök magamon, hogy van blogom. és a hirtelenségen meg méginkább. főleg azok tudnának mesélni, akik alig birják kivárni a döntéseimet. nem ajánlok embereket. szegények hagy felejtsenek... :P

1 megjegyzés:

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szuper ötletek!! :) Bár én még csak most vásároltam elősször hagyományos kellékeket, de jó már előre megszedni magam ilyen és ehhez hasonló, trükkös és hasznos tárolási ötletekkel! Köszi! :)